Gott Nytt År 2014 – Information om SKVF

2014-01-02

Hej,
Under 2013 har vi haft flera styrelsemöten där vi pratat mycket om vilken verksamhet föreningen ska ha  framöver. Vi har bland annat arrangerat fyra berättarcaféer med olika teman som till exempel ”ovanligheter”, ”förändring” och ”glädje”. Många olika berättelser har flödat från deltagare till deltagare och det har varit en fantastisk förmån att få delta för min egen del måste jag få säja. Vi fortsätter även under våren med flera berättarcaféer på Kurdiska biblioteket. Håll ögonen öppna och titta på vår hemsida www.skvf.eu och på Facebook. Vi har också planer på att delta i den kurdiska filmfestival som planeras till den 27 februari – 2 mars på Zita. Mer information kommer. Naturligtvis fortsätter vi också att stödja Kurdiska biblioteket när det behövs.

Den 15 januari har vi nästa styrelsemöte i SKVF och vi skulle så gärna vilja höra vilka idéer våra medlemmar har om SKVFs verksamhet innan dess. Vi har ambitioner att utöka verksamheten men vi vill göra de saker som medlemmarna vill att vi ska göra. En förenings verksamhet är det medlemmarna vill att den ska vara.

Jag passar på att skicka med föreningens stadgar angående syfte och ändamål:

  • Att på olika sätt arbeta för fördjupade förbindelser inom kulturområdet mellan Sverige och Kurdistan
  • Att verka som vänförening till Kurdiska biblioteket i Stockholm
  • Att i Sverige sprida kännedom om Kurdistan och att i Kurdistan sprida kännedom om Sverige.

Till sist vill jag också påminna dig om att betala in medlemsavgiften 100 kr för 2014 på vårt bankgirokonto 271-0580. I samband med detta vill vi också gärna att du anger din e-postadress, gärna också telefonnummer så att du är säker på att får vår information om verksamheten framöver och du kan framföra dina åsikter på årsmötet.

Ny vill jag bara önska dig ett Gott Nytt År 2014 och hoppas att vi ses och hörs framöver!

Lena Insulander
ordförande SKVF

Kommentarer inaktiverade.